Bir diyetisyenle online ortamda çalışmak; daha iyi hissetmenize, kilonuzu yönetmenize, herhangi bir tıbbi durumu önlemenize veya tedavi etmenize, sindiriminizi iyileştirmenize ve genel olarak yeme alışkanlıklarınızı düzenlemenize yardımcı olabilir.

Günümüzde online sağlık ve fitness koçluğu yükselişe geçti ve bunun birçok faydası bulunuyor:

Kişiselleştirme: Konu kilo yönetimi olduğunda herkese uyan tek bir formül yoktur ve her kişinin beslenme düzeni birbirinden farklıdır. Deneyimli bir diyetisyen; yaşınıza, metabolizmanıza, günlük fiziksel aktivite yoğunluğunuza, yaşam tarzınıza ve yemek tercihlerinize bakarak sizin için doğru planı bulacaktır. Online diyetisyen hizmeti, yemek tercihlerinize ve beslenme alışkanlıklarınıza göre beslenme düzeninizi, yaşam tarzınıza uyacak biçimde özelleştirebilir.

Tam Destek: Hepimizin hayata devam edebilmek için bir motivasyon kaynağına ve desteğe ihtiyacı vardır. Online diyetisyen hizmeti, karşılaşabileceğiniz zorluklardan bağımsız olarak her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak ve size güç vermek için her zaman orada olacaktır. 

Bilinçlenme: Online bir diyetisyenle çalışmak; vücudunuzu tanımanıza, açlık ile tokluk sinyallerini önceden sezmenize ve hangi yiyeceklerin sizi iyi hissettirdiğini anlamanıza yardımcı olacaktır. 

Kişiye Özel Çözümler: Hepimiz hayatta çeşitli zorluklar yaşayabilir. Bazen ise aksiliklerle karşılaşmak bizi hedeflerimize ulaşmaktan alıkoyabiliyor. Hayatın stresi, uyku bozuklukları, ruh halindeki düşüşler, zaman yetmezliği ya da nereden başlayacağını bilmeme hali bizi geriye çekebilir. Ancak bir diyetisyen ile çalışarak beslenmenizi düzenlemeniz basit ve esnek çözümlerle engelleri aşmanıza yardımcı olabilir.

Alışkanlıkları Değiştirme: Yaşamınızda birtakım kalıcı değişikliklere gitmek istiyorsanız, alışkanlıklarınızı değiştirmek bu yolda yapacağınız ilk adım olabilir. Yeni bir alışkanlık edinmek ya da bir alışkanlığı bırakmak yaklaşık 21 gün sürmektedir. Online diyetisyenlik hizmetinde, uzmanınız daha sağlıklı alışkanlıklar edinmeniz için sizinle birlikte çalışarak sizi teşvik eder. 

Etkili Sonuç: Hedefiniz ister kilo vermek, kilo almak, tıbbi sorunları yönetmek veya sadece daha sağlıklı yaşamak olsun, online beslenme danışmanlığı kesinlikle sizi hedeflerinizde desteklemenin en etkili bir yollarından biridir.

Güvenilir Bilgi: Deneyimli bir diyetisyenle çalışmak, sağlıklı yaşamla ilgili tüm sorularınız için size güvenilir bir bilgi kaynağı sağlar. Beslenme ile ilgili kimi mitler ve formüllerden emin değilseniz ya da bir markette hangi ürünlerin sağlıklı olduğunu merak ediyorsanız, online bir diyetisyen ile çalışarak tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz. 

Ulaşılabilirlik: Online diyet hizmetleri sayesinde, evinizden, iş yerinizden ve hatta arabadayken bile rahat bir şekilde beslenme planınızı yapabilirsiniz. Teknolojik gelişmeler ve görüntülü konuşmanıza olanak tanıyan cihazlar ile uygun olduğunuz vakitlerde sanki yüz yüze görüşme yapıyormuş gibi iletişim kurmanız mümkün. 

Bu bilgiler kişileri tanı ve tedaviye yönlendirme amacı taşımaz. Tanı ve tedaviye yönelik tüm işlemlerinizi doktorunuza danışmadan uygulamayınız.

Bu içerik kayıt tarihindeki bilimsel verilerle hazırlanmış olup LifeClub Sağlık Hizmetleri Medikal Direktörlüğü tarafından kontrol edilmiştir.

Size özel atanacak LifeClub Hekimi'niz rehberliğinde bütünsel sağlık yönetimini güvenle deneyimleyebilir, daha iyi sağlıklı bir yaşam için LifeClub Wellness modülümüzle kişiye özel tasarlanacak online spor, diyet programlarını takip edebilir, ilgi alanlarınız doğrultusunda tüm içeriklere ulaşabilir ya da LifeClub Platform'da sağlıklı yaşama dair aradığınız hizmet ve ürünleri bulabilirsiniz. Şimdi LifeClub Dünyası'na adım atın!